Погледнете ги вештините на шестгодишното боречко чудо од дете (ВИДЕО)

21

cudo od dete brus li

Рјсуеи Имаи шестгодишно момче кое веќе го доби прекарот Бебе Брус Ли. Тоа е апсолутно со причина, за тоа сведочи видето кое го пренесуваме.

За ова момче не можевме да најдеме многу, освен тоа дека татко му е од малечок во светот на боречките вештини и дека тој падна тој се заљубил во вештините на Брус Ли кога прв пат ги видел. Никој не требало да го терада ги практикува боречките вештини, едноставно сам почнал.

Ова може да го видите во видеото би било импресивон дури и за неколку години постари деца од него, така што со право можеме да кажеме дека ова е чудо од дете. Погледнете и уверете се!