Петочна радост за очите:Мејведер го тресна Џастин Бибер меѓу очи (ВИДЕО)

Kрајот на седмицата е време за повеќе насмевки. Една од најпознатите несакани млади ѕвезди во поп музиката Џастин Бибер влезе во еден ринг со големиот Флојд Мејведер .

До неодамна килавото дете сака јавно да покаже дека се прераснува во маж. Сепак, избрал прилично лош начин. Легендата во боксот не го респектираше дури и „големиот“ Бибер, безмилосно го тресна на подот.

Уживајте во пријатното видео, со кое полесно ќе помине последниот работен ден од оваа недела:

http://youtu.be/LqanooCDD6E

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО