Пеливаните на најголемиот турнир во Хатај-Турција

Pelivani vo Bg borba

Македонските претставници во пеливанско борење за прв пат ќе учествуваат на најголемиот турнир за традиционално борење во Хатај, Турција.

Од Федерацијата за пеливанско борење на Македонија известуваат дека турнирот е на 12 и 13 септември, а во комбинација за нашиот состав се Рамазан Бакија, Самир Ибарими и Орхан Имери.

ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО