Патаја-Тајланд: Алек Стојанов-Милев-Макмајтај (ВИДЕО)

Alek Stojanov s ebrani

Ретка можност имаме да гледаме мај тај борби, посебно на наши врни мај тај боксери, затоа може да ја погледнете последната борба на Алек Глигор Стојанов-Милев против Ороно Макмајтај во категоријата до 72 килограми на Макс мај тај Ултимејт 2016 во Патаја во Тајланд.

https://youtu.be/wRyRgmqPntg?list=PLm8DtKh24Ls_gC_Hd34oQTRh0YKdbjb_O

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО