Ова е Глори 18 (ВИДЕО)

glory 18 skrin

Глори ви дава шанса да погледнете како беше „зад кулисите“ на нивната последна претстава, Глори 18, што се одржа пред две недели во Олкахома, САД.

Ова беше многу занимлива претстава на која Робин ван Ромсален му ја презема титулата на шампионот Давид Кириј, при што се дозна и новиот предизвикувач во полутешка категорија. Погледнете како изгледа претставата преку објективот на другите камери, а не само на оние што ги покажуваа догодувањата во рингот.

Исто така, Глори во ова 10 минутно видео ви ги донесува и изјавите на речиси сите борци. Глори 18 бил сјаен, а во очеување на идната претстава на најсината кик бокс организација во светот. Уживајте во видеото.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО