Осенсеи со календар за 2015 година

Osensei klub

Членовите на џиу џицу клубот „Осенсеи“ од Штип ја одбележуваат годината во заминување со пригодно одбележување. Имено, за Новата 2015 година направија каленадар со челновите на клубот. Овој клуб е еден од најголемите во државата, а неодмана на турнирот во Алексинац постигнаа забележетилни резултати.

Се надеваме дека во 2015 година ќе ја израдуваат спортската јавност во Македонија со успех од големите првенства.

osensei kalendar

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО