ОНЕ Чемпионшип организира граплинг турнир со награден фонд од 50.000 долари

ONE Championship logo

ОНЕ Чемпионшип ќе направат турнир во граплинг ОНЕ Граплинг челинџ: Maкao на 13 август во Макао, Кина.

Тој ќе се емитува со платено гледање заедно со ММА турнирот ОНЕ: Хироус оф д’ворлд.

Натпреварувањето ќе биде без „ГИ“ по Правилникот на ИБЏЏФ/IBJJF.

Вкупниот награден фонд е 50.000 долари, а има две дивизии – мажи и жени, и во секоја има само по две категории – под и над 75 кг кај мажите, под и над 65 кг кај жените.

Официјалниот сајт на турнирот е https://onegrappling.splashthat.com/

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО