Омер Мемеди е балкански шампион во У-15

Омер Мемеди (68 кг) е балкански шампион во У-15.

Мемеди на Балканското првенство во Букурешт, Романија, славеше во финалната борба против Флуераи.С од Молдова со 4-2.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО