Огромен човек тргна да се прави фраер, но беше претепан во Волмарт (ВИДЕО)

374

Клиентите на Волмарт во САД беа сведоци на интересна глетка. Огромен човек што луѓето го препознаа како Брус Кембел, поранешен играч на Оукленд Рајдерс, го најде својот Господ. Смелиот почнува да вика на многу помал противник и го поканува да направи нешто во врска со тоа.

Причината за кавгата меѓу двајцата не е јасна, но дефинитивно не завршува добро за поголемиот учесник во тепачката. Помалиот човек се движеше напред агресивно и го опсипуваше здравиот човек со удари, што го собори неколку пати.

На крајот од видеото можете да видите како помалиот човек го исмева огромниот човек, кому ќе му останат само разговорите и извиците со кои се обиде да ја заплаши конкуренцијата. Многу луѓе мислат дека можат да се борат, но понекогаш приказните не се точни.

На крајот, излегува дека претепаниот човек не е Брус Кембел. Различни извори велат дека големиот човек бил примен во болница, каде му била откриена скршеница на вилицата.