Одличен контра лакт од вртење кандидат за нокаут на годината (ВИДЕО)

26

Одличен нокаут беше забележан на настанот на Јокакао мај тај настанот во Болтон минатиот викенд.

Мо Абдурахман, откако претходно се најде во нокдаун, со фантастичен потег во третата рунда го нокаутира Ирецот Крег Коакли.

Коакли нападна со лакт од вретење, на што Британцот контрираше со истиот удар и го заврши противникот со потег кој стана ран кандидат за нокаут на годината.

Абдурахман еднаш настапи за Глори. Во 2017 година беше поразен од Кевин Ваностранд.

Целата борба можете да ја погледнете на: 4:48:13.

https://www.facebook.com/yokkao/videos/330342247830221/

.