Нови селектори во Карате федерцаијата на Македонија

Селектори на државната репрезентација на Карате федерацијата на РС Македонија има нови селектори во дел од возрасните натпреварувачки категории.

Ова се селекторите на репрезентациите:

Кумите
– Александар Кузмановски селектор за помлади сениори У21 и сениори во машка и женска конкуренција
– Берат Јакупи селектор за јуниори во машка и женска конкуренција;
– Дејан Ристески селектор за кадети во машка и женска конкуренција;
– Шефи Речи селектор за У14 во машка и женска конкуренција;
– Дурим Пачуку селектор за У12 во машка конкуренција;
– Мартин Петрески селектор за У12 во женска конкуреција.

Кати
– Стојан Андриевски селектор за помлади сениори У21 во машка и женска конкуренција;
– Ивана Аврамова селектор за јуниори во машка и женска конкуренција;
– Неџби Дервиши селектор за кадети во машка и женска конкуренција;
– Муарем Имери селектор за У14 во машка и женска конкуренција;
– Маја Војдиновска селектор за У12 во машка и женска конкуренција.

Директор на државната репрезентација:
Арлинд Хусеини

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО