Нова најава за Миочиќ – Кормиер: По што сакате да бидете запаметени? (ВИДЕО)

87

Пред нас е новата видео најава за УФЦ 226, односно за борбата меѓу Стипе Миочиќ и Даниел Кормиер, кој е со многу значаен наслов: „По што сакате да бидете запаметени?“.

Тоа е малку подолга најава, трае речиси три и пол минути, а преку неа ги следиме Миочиќ и Кормиер, кои ги изнесуваат своите мислења за тоа што и значи оваа борба за нивното наследство и како тза сметка на победата може да станат и да останат вечен дел од историјата на овој спорт.

https://youtu.be/EuxCexTme4Q

.