Никола Петрушевски доминантно до златниот медал на „Софија БЏЏ опен 2018“

Никола Петрушевски го освои златниот медал на „Софија БЏЏ опен 2018“.

Натпреварувачот на Д’Стронгест & Рутс БЏЏ – Куманово на овој меѓународен турнир во Бугарија до првото место во категоријата до 82,3 килограми се избори во конкуренција на 50 конкуренти.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО