Никола Нацев и Антонио Петров се враќаат со бронзи од Сараево (ФОТО)

213

Кикбоксерите на Гладијатор од Штип освоија две бронзи на Меѓународниот кик бокс турнир „ВАКО Гран при БиХ“ во Сараево. Бронзите ги освоија Никола Нацев и Антонио Петров.

„Никола Нацев во лајт контак загуби, а во кик лајт победи противник од Босна и Херцеговина, додека во вториот настап беше поразен од кикбоксер од Црна Гора и така го освои бронзениот медал. И Антонио Петров освои бронзен медал“, вели тренерот Шенол Асанов.

Ipon.mk