„Никола Грдановски – Нике“ во сабота по 36-ти пат во Автокоманда

Во сабота ќе се одржи 36-от Меѓународен карате турнир „Никола Грдановски – Нике“ во Автокоманда во Скопје.

Натпреварите се од деца до сениори.

Ова е еден од најстарите карате турнири во нашата земја во организација на КК Металург.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО