Ник Дијаз дебитира во филм со Жан-Клод Ван Дам

Жан-Клод Ван Дам нема најдобра репутација меѓу ММА борците, но добро се согласува со Ник Дијаз, кој го имаше своето филмско деби во филм со „ЖКВД“.

Не само што Ник е актер во претстојниот филм Darkness of Man, тој очигледно кореографираше една од неговите сцени за борба. Оваа вест доаѓа од Мет Стауд, кој е коосновач на брендот Game Up Nutrition на браќата Дијаз и работи со маркетинг агенција.

„Подгответе се за нова, брутална и мрачна криминална приказна сместена во ЛА. Жан-Клод Ван Дам во главните улоги и Ник Дијаз. Тој ќе има тешка борбена сцена во филмот.

Кога се снимаше, тој излезе со подобри идеи од сценаристите. На крајот беше снимена верзијата на Ник, која изгледаше неверојатно“, напиша Стоуд на социјалните мрежи.

Жан-Клод Ван Дам глуми оперативец на Интерпол кој треба да го заштити синот на убиениот доушник од група безмилосни банди.

Дијаз е долгогодишен обожавател на Ван Дам. Иако нема вести за евентуалното враќање на Дијаз во кафезот, тој и оние околу него инсистираат дека враќањето во 2023 година е неизбежно.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО