Нгимби го победи Армен Петросјан (ВИДЕО)

Армен Петросјан дебитираше за ОНЕ Чемпионшип во Манила.

Помладиот брат Гиоргија Петросјан изгуби со поделена одлука на суидите од поранешниот шампиуон на Ит’ц Шоутајм и Суперкомабат Крис Нгимби. Борбата се одржа на 72,5 килограми.

Во октомври минатата година Нгимби по вторпат е поразен од братот на Армен, Гиоргија.

https://youtu.be/nRmjx82imwU

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО