Ненад Келебиќ трет на ЕП во вадо кај, Давитковски-Делов екипно втори кај ветераните!

Nenad Celebik 3 na vado kaj SP

Ненад Ќелебиќ од КК Цветан Димов, како дел од вадо кај репрезентацијата на Македонија, го освои бронзениот медал на стилското Европско првенство во вадо кај во Будимпешта-Унгарија.

Hristaki Davitkovski vtor na EP 42

Ветераните Христаки Давитковски и Љупчо Делов екипно се вицешампион на Европа.

Macedonia na vado kaj EP 42

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО