Настана хаос откако 61 годишниот Мејведер прими удар од зад грб (ВИДЕО)

floyds sparing

61 годишниот Флојд Мејведер Сениор покажа дека во овие години може да се носи со голем број на млади боксери.

  Оваа снимка од 2011 година, го покажува татко на долгогодишниот крал на паун-фор-паунд во спаринг.

Флојд Сениор спарингуваше со 23-годишниот Чарли Зеленоф, и покрај тоа што е речиси 40 години постар од него покажа дека тој може да се справи со него. Зеленоф очигледно е дека се обидуваше да го нокаутира постариот Мејведер, а кога заврши спарингот, Зеленоф се затрча и од зад грб го удри Мејведер. Тогаш настана хаос, а Зеленоф доби лекција за почитување.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО