Наградниот турнир за деца за Гладијатор од Велес!

pobednici na nagradniot turnir

На Наградниот турнир за деца во кати каратистите на Гладијатор од Велес се најуспешни со три освоени медали, и тоа 2 златни и 1 сребрен.

Nagraden turnir za deca

 

Ускана од Кичево беше второпласирана (2-0-0), потоа следат Фунакоши Гичин од Скопје (1-1-2), Урбан инвест-Кавадарци (1-1-1), Јошитака -Скопје (1-0-2)…

Учествуваа 20 клубови со 91 натпреварувач.

Сите резултати Награден турнир за деца во кати.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО