Над 600 борци на кастинг за ТУФ: Бразил 4

ufc-octagon

 Во моментов во Рио де Жeнеиро се одржува кастинг за следнaтa сезона на реалното шоу The Ultimate Fighter 4 во Бразил.

Од Oрганизацијата се надеваат дека оваа сезона со преносот на натпреварите ќе ги најдат следните ѕвезди во лесна и и во перо категориите.

Оние кои сакаат да потпишат договор со Организацијата ги имаше многу, над 600 луѓе.

Шоуто треба да тргне во март 2015 година и ќе се емитува на бразилскиот телевизиски канал Глобо. Се уште не се објавени тренерите за новата сезона .

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО