На Фатон Салиху и Скендер Јахиу ги примија АИБА сертификатите во МОК (ФОТО)

Денеска во просториите на Македонскиот олимписки комитет (МОК) генералниот секретар Сашо Поповски свечено им ги врачи сертификатите на Фатон Салиху и Скендер Јахиу за АИБА тренери прва ѕзведа.

Тренерите на Боксерскиот клуб К Чаир, Фатон Салиху, кој е тренер и на репрезентацијата и Скендер Јахиу, со сертификатите се стекнаа на семинарите на АИБА во Косово и Албанија минатата година.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО