На Балканското првенство 36 кикбоксери ќе ги бранат боите на Македонија

Македонија ќе настапи со 36 кикбоксери на Балканското првенство во Подгорица, Црна Гора, од 31 мај до 2 јуни.

На Балканското ќе учествуваат 211 кикбоксери од 9 држави со 220 натпреварувачки влезови.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО