Мухамед Али: ХБО ин мемориам (ВИДЕО)

120

muhamed ali hbo

Целиот свет со тага и понатаму се опростува од големиот Мухамед Али.

ХБО (HBO) су уште еден врвен и трогателен дел му оддаде почит на починатата легенда.

https://youtu.be/ThJbZR8M9a0