ММА: Брутален ќотек (ВИДЕО)

Борбата меѓу Бен Едвардс и Дони Лестер во ММА за титула е буквална тепачка без здив. Сепак, и двајцата машки ја издржаа борбата.

http://youtu.be/A_1Vy1ertN8

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО