Миша Тејт: Најубавта најмногу смрди! (ВИДЕО)

tate miesha 2

Новинарот ТМЗ побара Миша Тејт да открие борец со најлош мирис на телото.

Предизвикувачката на почетокот не сакаше именува никого, но потврдно одговорила кога еден новинар ја праша дали е тоа Ронда Русеј.

 „Јас нема да лажам, Ронда навистина смрди“, изјавила „Цупцаке“.

„Слушнав дека таа користи природен дезодоранс, но, очигледно, не функционира добро. Тој мирис го забележав на светската прес- турнеја на УФЦ“.

 http://youtu.be/B_F9X57079k

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО