Мирко Кро Кап славеше со прекин против Мартинез (ВИДЕО)

Мирко Филиповиќ (37-11-2-1 НЦ) успешно се врати на борилиштето на Ризин 13 во Саитама супер арена.

44-годишниот Кро Кап со прекин по 5 минути од борбата го победи Рокеа Мартинез (13-5-2).

За време на борбата, Американецот го напаѓаше коленото кое неодамна Филиповиќго оперираше, а Кро Кап со лактитему направи исечинца, заради која мечот беше прекинат.

Ова му беше деветта последователна победа.

https://youtu.be/-nG-8YJUqII

https://youtu.be/DCCN246BQv8

.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО