Мирче Опелоски на 22 и 23 април ќе одржи семинар во Скопје

Истакнатиот македонски карате мајстор сенсеи Мирче Опелоски по низата успешни семинари во регионот и Шведска повторно на домашен терен. Опелоски 22-23 април во спортскиот центар Форца во, Скопје, ќе одржи карате-до семинар, кој е отворен за сите организации и стилови.

А од 12 до 14 мај е предвиден бонус семинар за инструктори и асистенти во манастир.

 

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО