Миланов и Марковски од Вардар ќе настапат на „Љубомир Ивановиќ – Геџа” во Младеновац

Утре двајца борачи во состав на македонската репрезентација во грчко-римски стил ќе настапат на престижниот Меѓународен меморијален турнир „Љубомир Ивановиќ – Геџа” во Младеновац, Србија.

Во Младеновац ќе настапат -72кг Александар Миланов и -97кг Александар Марковски, а ќе ги води тренерот Ангел Јовановски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО