Мифтар и Арсов ќе се борат во Бенекс лигата

Jasmin Miftar Aperkat
Петар Арсов (деца) и Јасмин Мифтар (млади) од Аперкат во сабота ќе настапат на Бенекс лигата во Подгорица, Црна Гора.

Во Бенекс лигата настапуваат боксери од поранешните југословенски републики од деца до младинци.

Petar Arsov aPERKAT

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО