Миа Тодорова отпатува на Светското првенство во Турција

956

Македонската мај тај експедиција отпатува на јуниорското Светско првенство во Анталија, Турција, кое почнува денеска и ќе трае до 6 октомври под закрила на ИФМА.

Македонија ќе ја претставува Миа Тодорова, а ќе ја предводат претседателот на Федерацијата и селектор Дејан Митровски и тренерот на репрезентацијата Драган Атанасовски.

Ipon.mk