Металург му направи еуфоричен дочек на бронзениот Мартин Несторовски!

218

Precek na Martin Nestorovski vo klubot

Освојувачот на бронзениот медал во категоријата над 84 килограми од Европското првенство во Истанбул, Турција, Мартин Несторовски, во матичниот клуб Металург беше дочекан со многу возбуда, но и му беа приредени повеќе изненадувања, за кои ниту тој самиот не можеше да претпостави дека така ќе бидат.

Martin so zname