Мек Грегор со кратко соопштение до УФЦ

konor so  origami

Конор Мек Грегор уште еднаш излезе бомбастича вест, откако објави дека се повлекува од спортот, па дека се враќа и на крајот дека нема да учествува на УФЦ 200.

Шампионот во перо категорија одби да ги исполни своите обврски за медиумско учество и од раководството на УФЦ одлучија да го лишат од УФЦ 200.

Вчера тој објавува уште порака, велејќи дека неговото име засекогаш ќе остане запаметено, очигледно дека пораката е упатена на УФЦ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО