Македонската самбо репрезентација на Балканското првенство за кадети во Софија

Македонската самбо репрезентација викендов ќе учествува на Балканското првенство за кадети во Софија, Бугарија.

Нашата репрезентација ќе настапи со 18 самбисти – 9 мажи и 9 жени.

На Балканското ќе настапат над 250 натпреварувачи од Македонија, Молдавија, Бугарија, Босна и Херцеговина, Србија, Црна Гора и Грција.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО