Македонија со 13 боксери во 7.коло на Опен Балкан во Лозница

Македонија ќе насатпи со 13 боксери во 7.коло на Опен Балкан во Лозница, Србија, на 21 април (недела).

На турниурот ќе настапат следните боксери:

67 кг Лука Трифуновиќ (2006) – Илинден
42 кг Арабел Рустемовски (2010) – Пелистер
46 кг Илија Ѓоргиев (2009) – Пелистер
57 кг Синиша Талевски (2008) – Пелистер
57 кг Адријан Рустемовски (2006) – Пелистер
63,5 кг Ружди Рустемовски (2005) – Пелистер
71 кг Христијан Арсосвки (2007) – Пелистер
63 кг Димитар Ѓорески (2008) – Алексо Огненовски
67-71 кг Наум Стојаноски (2006) – Алексо Огеновски
80 кг Никола Кискоски (2006) – Аперкат
86 кг Лиси Коџаџику (2006) – Синди
40 кг Џанер Мемедов (2009) – Пинк пантер тим
54 кг Иса Бајрам (2011) – Пинк пантер тим

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО