Мајсторот Ѓуро Илиќ ја откри долго чуваната тајна!

Гјуро Илиќ тапанар

Мајсторот на боречките вештини Ѓуро Илиќ има уште една вештина која многу ретко ја покажува…

Вештината е од студентските денови, а деновиве ја покажа тајната на изненадување на сите.

Голема „енигма“ и битолчанецот. Рокер во младоста, дел од „Енигми“, како тапанар. Свадабата на ќерка му беше повод да ги изненади сите негови пријатели, роднини, познаници и сватовите, заземајќи го местото на тапанрот на групата што свиреше на веселбата.

Мајсторот покажа дека е мајстор и за тапани!

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО