Маирбек Таисумов: Конор Мек Кокаин е исплашен стаорец и наркоман

Борецот на УФЦ во лесна категорија, Маирбек Таисумов, е иритиран од критиките на Конор Мек Грегор. Пред неколку дена Ирецот одлучи повторно да закачи со пријателите и соборците на Хабиб, при што ги нарече скапани стаорци што користат забранети супстанци. И Таисумов беше вклучен во навредите, затоа што пред неколку доби шестмесечна казна од УСАДА, зардаи користење загадени додатоци. Сега е време за враќање на ударот, а Маербек му одговори сурово на Мек Грегор.

„Мек Кокаин, единствениот исплашен стаорец што го гледам на оваа слика сте вие ​​додека стоите во аголот, викате и плачете и велите дека тоа е само бизнис. Единствените работи што ги разбивате се телефони, автобуси и кокаин. Ти си џанки. Се надевам дека еден ден ќе се сретнеме лице в лице“.

Таисумов е во серија од 6 последователни победи, од кои 5 се нокаут. Неговата последна битка беше во септември минатата година, кога успеа да го порази Дезмонд Грин во Русија, но падна на мерењето. Се очекува повторно да се бори во септември во Абу Даби. Маирбек се бори само еднаш годишно, бидејќи нема виза за САД, а тоа му комплицира многу работи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО