Летаа ножеви, нунчаки и останато оружје пред очите на многу луѓе (ВИДЕО)

538

mirko-so-nozevi

Еве уште еден интересен материјал за винг чунг вештината во Македонија изведен од сифу Мирко Тодоровски и Ненад Стефановски – Брус пред телевизискиот аудиториум во нашата земја. Публиката во студиото подзастана од прикажаната вештина.