Кунг фу мајстор во борба со тројца полицајци (ВИДЕО)

kung-fu-majstor-sopolicijaci

Различни луѓе реагираат на различен начин кога ќе се најдат во напната ситуација. А особено кога зборуваме за ситуација кога имаш земање-давање со полицијата и органите на редот, неправилна реакција може да доведе до сериозни проблеми по вас.

Доказ за тоа е овој мајстор по кунг-фу, кој влегува во физички спор не со еден, не со двајца, туку со тројца полицајци одеднаш.

Дотичниот маж без грижа влезе во конфронтација со органите на редот, кои користат спреј и палки против него, и со заеднички напори да успеат да го неутрализираат.

Еве ја целата сцена на случката:

http://www.dailymotion.com/video/x25z35g_police-officers-vs-kung-fu-master-karate-fight_news

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО