Кристијан Воденски: Млекото од козата на баба ми во Русиново секогаш е свежо и здраво! (ФОТО)

194

Vodenski so kozata

Млекото од козата на баба ми во Русиново е најубавото во светот. Секогаш свежо и здраво, зашто е добиено од најчистата околина во светот.

Вака талентираниот за боречки вештини Кристијан Воденски ги одржува мускулите во родното Русиново кај Берово. Секогаш пие свежо млеко без никакви примеси. Затоа ќе има уште поголеми успеси во Германија и Европа во БЏЏ, борење, кик бокс, граплинг, бокс, ММА.

Воденски летниот одмор го поминува во Русиново и Струмица, при што имаше многу приеми, а доби и признанијаод Општина Берово за афирмација на родниот крај и за постигнување на спортските резултати.

Деновиве се очекува прием во одредени државни институци од страна на нивните први луѓе.

Ipon.mk/В.Д.