Конор Мек Грегор со нов напад на „куциот коњ“ Хасбула

Конор Мек Грегор повторно ја гризна дагестанската интернет ѕвезда Хасбула Магомедов.

Неодамна поранешниот двократен шампион на социјалните мрежи изјави дека Хасбик е смрдлив морон. „Озлогласениот“ го презира Хазбул затоа што стана дел од тимот на Хабиб Нурмагомедов и тие двајца се речиси неразделни.

Хасбула продолжи да го напаѓа Конор и изјави дека својот петел го именувал по ирската ѕвезда. Магомедов има 19 години, но има болест која го спречува да расте и изгледа како 5-годишно дете. Очигледно Хасбула успеал да му влезе под кожа на Мек Грегор.

Овој пат на социјалните мрежи Конор го нарече Хасбула – „куц коњ“ и го исмејуваше со меме. Конор покажа како го дува и со едната рака ја држи ситницата од Дагестан. Конор не се срами да користи сè во име на медиумската слава.

Тепа диџеи, ги крши телефоните на обожавателите, тепа стари луѓе по кафеани, напаѓа рапери, а сега исмејува момче со хендикеп.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО