Конор Мек Грегор конечно го објасни пропаѓањето на борбата со Мајкл Чендлер

На Конор Мек Грегор му требаа неколку дена пред да ја даде првата официјална изјава во врска со последиците од неговата борба со Мајкл Чендлер на УФЦ 303.

„Многу ми е тешко што морав да го откажам моето закажано враќање. Се повредив непосредно пред прес-конференцијата и се покажа дека ми треба подолг третман од тоа што остана. Одлуката за повлекување не беше лесна и морав да ја донесам по консултација со моите лекари, луѓето од УФЦ и мојот тим. Моите фанови и противникот заслужуваат да ја добијат мојата најдобра верзија! Ви благодариме за вашите пораки за поддршка. Се чувствувам добро и верувам дека ќе се вратам“, напиша „Notorious!

Три недели пред големата борба, Алекс Переира и Јиржи Прохаска мораа да го преземат и да го насловат УФЦ 303.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО