Конор Мек Грегор ја напушти полицијата со лисици на рацете (ВИДЕО)

293

Конор Мек Грегор и се предаде на полицијата откако предизвика немири, а поради него УФЦ загуби три од борбите за претстојниот настан.

Мек Грегор е обвинет и во птеок ќе се појави во судот. Освен тоа, сигурно ќе бидат подигнат тужби од жртвите на неговото дивеење.

Видете го Мек Грегор со лисици:

.

.