Кој прави подобра шпага – Бјанка ван Дам или Жан Клод ван Дам?!

881

bjanka-van-dam spaga

Бјанка ван Дам покажа дека ги има гените на татко и Жан Клод ван Дам.

Таа пре днекое време позираше во една од најпознатите пози на татко и, правејќи шпага, со што ги потврди неосмнените акробатските вештини.

zan-klod-van-dam spaga

Бјанка има 25 години и се угледува на својот татко. Нејзината фотографија во колоритно бикини како прави шпага е истата поза на Жан Клод во филмот „Крвав спорт“.

Во 2013 година тој повторно го воодушеви светот со акробатската изведба меѓу два камиони во реклама за Волво.

И мајката на Бјанка е позната по нејзините физички вештини – Гледис Португис Ван Варенберг е поранешна професионална бодибилдерка.