Кирил Јованов од КRA Нико и Филип Богески од КРА Кеико ги исполнија условите за стипендијата „Спортска надеж“

635

Кирил Јованов од Клубот за реално аикидо Нико-Кочани и Филип Богески од КРА Кеико-Скопје ги исполнија условите за стипендијата „Спортска надеж“ што ја доделува Агенцијата за млади си спорт

Како квалуфикувани спортисти, тие во наредните 10 месеци ќе примаат одреден паричен надомест.