Кире Демјанов: Да ги вратиме челновите на Спартак и во блиска иднина да очекуваме успех

kire-demjanov-so-mogi

Кире Демјанов е нов тренер на БК Спартак, бидејќи од приватни причини Александар Павлев се повлече од оваа функција.

„Основна цел е да ги вратиме членовите, бидејчи во моментов клубот не работи, а со потенцијалот што го поседуваме во блиска иднина очекуваме и резултати“, вели Демјанов.

Ipon.mk/В. Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО