Кик-боксер призна дека се посрал во неговата последна борба

Австралискиот кикбоксер Тајсон Харисон на ONE шампионат беше принуден да се повлече од борбата.

Харисон загуби со ТКО во првата рунда од Кулабдам Сор Јор Пиек Утаи. Тајсон претрпе значителна штета во борбата со Тајланѓанецот. По борбата сподели видео во кое објаснува дека не можел да продолжи бидејќи буквално се посрал.

„Сите ќе мислат дека немам срце на борец. Кажете како воопшто можеш да размислуваш да се бориш кога целосно си се посрал?“, рече Харисон.

За жал, и тоа е дел од спортот. Непријатен момент кој може секому да му се случи.

https://twitter.com/ONEChampionship/status/1705245400079413282?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1705245400079413282%7Ctwgr%5Ec64e1c0a4c12babeb8792ade1b0a7a65773955f5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcdn.embedly.com%2Fwidgets%2Fmedia.html%3Ftype%3Dtext2Fhtmlkey%3Dcb7145f1731b4c328f8e4d2201854ceaschema%3Dtwitterurl%3Dhttps3A%2F%2Ftwitter.com%2FONEChampionship%2Fstatus%2F17052454000794132823Fref_src3Dtwsrc255Etfw257Ctwcamp255Etweetembed257Ctwterm255E1705245400079413282257Ctwgr255E125c3790a964bd960884352a99bc07cbb252a342257Ctwcon255Es1_26ref_url3Dhttps253A252F252Fwww.vechtsportinfo.nl252Fkickboks-amp-muay-thai-nieuws252F-stinkend-zaakje-kickbokser-poept-broek-vol-tijdens-beladen-gevechtimage%3Dhttps3A%2F%2Fabs.twimg.com%2Ferrors%2Flogo46x38.png

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО