КФМ ги награди Несторовски, Павлов и тимовите во борби и кати!

Kartisti so Stojanovski

За освојувачот на бронзениот медал во сениорска конкуренција и петтопласираните од Европското првенство во Истанбул, Турција, Мартин Несторовски, Емил Павлов и екипата во борби (Симона Заборска, Наташа и Моника Стефановски) и ката тимот (Маријана и Мишела Димоиски и Пуликсенија Јовановска) со тренерите, Карате федерацијата на Македонија организираше свечен коктел, на кој им беа доделени парични награди од страна на претседателот Драган Стојановски.

Martin na koktel so KFM

Martin i BesnikНа доделувањето на наградите присуствуваше и Изврниот одбор, како и ректорот на Универзитетот во Битола, проф. д-р Златко Жоглев.

За висината на наградите не може да информираме, бидејќи и овој пат КФМ доделувањето на наградите го направи без присуство на новинари.

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО