Келер демантира дека преговара со Мек Грегор: Попрво ќе заврши во затвор, отколку да се бори со мене!

Боксерот Лук Келер ги демантираше информациите дека преговара со Конор Мек Грегор за бокс меч на 14 декември во Даблин.

„Поголема шанса е тој да заврши во затвор или рехабилитација отколку што ќе се бори против мене. Но, никогаш не се знае“,  изјави Келер.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО