КБК Каринг спасот од изгор летото го најде на кејот на Вардар!

111

Karing na kej vo Skopje

Кик бокс клубот Каринг од Скопје подготовките за новата сезона ги прави на најосвежувачкото место во претоплото Скопје, кејот на Вардар. 

Подготовки ќе им требаат и за натпреварувачкиот дел, но и за организацискиот, бидејќи тие се технички организатори на Државното кик бокс првенство за сениори на 19 септември во Скопје во лоу кик, К-1 и лајт кик. Како и да е тренерот на клубот, Александар Стојковски-Алек, има полни раце работа, така што кондицијата е неопходен фактор.

ipon.mk/В.Д.